Diensten

Op- en overslag

Voor de op- en overslag en het verpakken van zuivelpoeders maken we gebruik van gerenommeerde partners, die gespecialiseerd zijn in poedervormige zuivel. Onze logistieke partners hebben kwaliteit en betrouwbaarheid als belangrijkste kenmerken. Hun kwaliteitsafdeling garandeert dat zij voldoen aan de hoogste normen. Uiteraard zijn zij ook in het bezit van alle vereiste kwaliteitscertificaten voor de levensmiddelen- en diervoederindustrie.

Transport

Voor onze logistieke dienstverlening zetten we een aantal vaste vervoerders, met wie we al jarenlang samenwerken, in. Zij beschikken allen over de benodigde certificeringen en zijn uitgerust met het modernste materiaal. Zo verzorgen we voor u distributievervoer, huifvervoer, containervervoer en bulktransporten.

Termijncontracten

Naast levering op korte termijn kunnen we ook uw grondstofbehoefte voor de lange termijn invullen. We sluiten contracten op diverse gewenste termijnen af, volledig volgens uw behoefte. Hierdoor kunnen we prijzen, hoeveelheden en beschikbaarheid voor u vastleggen en garanderen.

Marktinformatie en advies

Door ons internationale netwerk en jarenlange ervaring kunnen we u op ieder moment voorzien van de actuele marktsituaties en verwachtingen. Met uw activiteiten, producten en behoefte in het achterhoofd zoeken we gezamenlijk naar de juiste prijs, de passende kwaliteit en het beste in- en verkoopmoment.

De beste zuivelpoeders
voor uw producten

Wij nemen graag contact met u op!

Contact