Arion Dairy Products: betrouwbaar en ervaren

Over ons

Arion Dairy Products is in 2005 opgericht door Ronald Grootherder (algemeen directeur), Hans Kamp (manager food) en Joop Bos (financial manager). Nog steeds is onze strategie om vanuit een kleine en platte organisatie snel en adequaat op de ontwikkelingen en behoeften van onze klanten, leveranciers en markten in te spelen.

Arion Dairy Products is een bedrijf met een no-nonsense cultuur. Onze relaties omschrijven ons als betrouwbaar en to-the-point. We doen er dan ook alles aan om het u als klant of leverancier zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Kwaliteit

Kwaliteit is het belangrijkste speerpunt bij Arion Dairy Products. We zijn natuurlijk actief in branches waarin productveiligheid en kwaliteit van het grootste belang zijn. Daarom zorgen we ervoor dat onze zuivelgrondstoffen voldoen aan de strenge EU wet- en regelgeving. Onze GMP+-certificering en HACCP systeem tonen aan dat de kwaliteit van onze producten gewaarborgd is.
We werken uitsluitend samen met leveranciers en laboratoria die hier op dezelfde manier over denken en het hoogste niveau nastreven.

De beste zuivelpoeders
voor uw producten

Wij nemen graag contact met u op!

Contact